Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillit

 

dagar av grått
ger dagar utan hopp

 

då är de goda orden som lever kvar
de enda att värma oss vid
den skälvande strimman
strået, droppen klänger sig fast 

när tilliten fullständigt raderad
den ende jag litar på har varit vi  
däremot okända nät
socker i botten hjälper inte, men det är så det ska va
vi vet inget om dem vi inte ser

så hjärtskärande vi läser om barn och vuxna
gör självmord

lilla svarta hjärta
varför slår du så hårt
mot alla sköra, varje död en katastrof 

vänskap är fint, i vardagen bygger vi inga luftbyggda slott vi finns där för varandra

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-06-28 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP