Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skapande liv!

Idag hittade jag

mig själv,

kände mig

någorlunda,

Älskar livet!

Å mitt mate

Kobbs gröna

å yogi te

med honung,

skapande liv!

Å gudarna

hör mig!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-28 14:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag att njuta av och ta vara på!
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy