Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite efterblivet kåta

Jag förstår inte hur folk kan tro att kärleksförsöken ska sluta lyckligt när de hänger lite efterblivet kåta på Tinder. Fan, teoretiska närmanden spricker i verkligheten som ballonger på barnkalas och det är aldrig kul att gråta över det du trodde skulle vara någonting mer.

Krogen är rätt ställe om du vill träffa någon i realistisk vardagsdramatik. Amen, just nu har jag spanat in en jordälva som dricker drinkar och väntar på vårt möte. Det är bara det att kondomen känns mentalhustrång, då jag tydligen konverserat med det tredje könet.

Jag är utbränd när jag går hem i natten och förankrar mig vid något som finns på riktigt, vilar vid blommor jag känner igen. Jag vaknar nästan direkt av att någon hånglar med mig. Det är självaste helvetet att det är en fru som drömmer på dagen och kollar yrvaket när jag presenterar mig.

______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-28 16:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man vet aldrig i vilken säng man kan hamna efter krogbesöket
2019-06-28

  Roger VIP
Älskar dina formuleringar - och din förmåga att måla bilder så att jag i ena stunden gapskrattar och i nästa sätter det i halsen.
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP