Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dag som idag är

Jag säger inte ”upp”,
jag säger ”ut”,
tänker ”ut”

sittande i skuggan
på altanen
bakom huset,
med vita sommarmoln drivande
över det mycket blå

Vilken lättnad vore det
att segla ut genom detta,
ut i det svarta och gnistrande
därbortom;
myriader lysande världar
i överalltet

Stora världen
vill bli knullad,
men jag ställer inte upp;
avvisar gräsmattor
och skogsbestånd;
seglar ut en meter över dagen
i förhoppning
om ett kättjelöst sagofjång;
en jätteslangbellas skjuts
ut i det svarta
bortom det blå och vita,

dag som idag är




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-28 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP