Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2011.


Efter skyfallet

 

Efter skyfallet

Vindby genom ekkronan

ruskar av regnet

 

solen spelar med skuggan 

längs strandens klaviatur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-28 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP