Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Destruktiva Gummiankor)


Destruktivius Rubbusdakkus

Destruktiva
Gummiankor
överallt
iett virrvarr
i regeringen

syns destruktiva gummiankor
tomsynta
trångsynta
ofyllda skal
utan själar

destruktiva gummiankor
sömniga
omöjliga
framröstade
idiotiska
guppande på strömmen




Destruktiva Gummiankor




Fri vers av Enygma
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-06-26 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enygma