Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig

Det var i natten
i staden
jag drack ditt hjärtas röst i mörka klunkar
kysste dina sår
smekte dina ärr.

Den uppriktiga kärleken bygger ett skyddsrum
en fristad
ger oss en tummelplats
där vi kan skratta barnets skratt.

Älska mig med öppna ögon
jag är som naknast med dig.
Jag vill flyga som en fågel
över skogen
sitta vid ditt hjärta
och viska som en lustfylld våg
på ett blankstilla hav
att det är sommar.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-28 23:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Jättefin!
2019-07-05

  Viksten
Underbar poesi
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP