Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsningar från en livlina

 

Hon finner sig stående 

inför en guldkant 

Det är svårt att säga 

hur lycklig hon är 

Hon bär på ett 

amputerat hjärta 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-06-29 00:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande!
2019-07-03

  Hopplös själ
Sorgligt vackert tänker jag!
Gillar att den har en rörelse i sig.
På väg någonstans.
Vad jag tolkar in i själva texten lämnar jag därhän.

2019-06-29

    ej medlem längre
Vackert och….ja, helt enkelt vackert!
2019-06-29

  cilax VIP
fin
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP