Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur långt kan konsten gå?


B*js 1

Förstoppad.
Vem bryr sig?

Och det är ...
Denna text, som lika barnslig, men viktig text:
I was here!




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-06-29 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim