Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Du är mitt ljus!

 

Det är till dig mina tankar går då jag vill känna närhet

Det är din älskvärda röst som jag hör då jag är ensam

Det är i din famn jag hämtar trygghet då jag är vilsen


Det är ditt leende som gör att min gråt går över i glädje

Du lever så starkt inom mig och du finns alltid med mig

Du får mig att känna hopp och har en plats i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-29 06:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint..
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP