Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni bjuder

Värmen mjukar upp


kroppen, alla sinnena


juni bjuder stort




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-29 07:27



Bookmark and Share


  aol
En härlig haiku att läsa i Junisol
2019-07-22

    ej medlem längre
Nybryyggt kaffe, vacker poesi som din= en bra början på dagen!
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP