Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidens såll

Tiden kom att bli
ett såll så fint
där endast det av värde
släpptes förbi
egoism och ytlighet
fångas i dess nät
ett såll för empati och värme
omtanke och ärlighet




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-29 07:58



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
From förhoppning. Något att hoppas på.
2019-07-05

    ej medlem längre
Fin dikt
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP