Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar

 

Aldrig har himlen varit så skimrande 

i guld och blekaste blått

dagen i dag som gått

Visst stiger månen som vanligt i kväll

på avstånd hör jag musik från ett kapell

visst har sommaren kommit som vanligt i år

mina varmaste tankar till dig nu går

aldrig förstått hur du lyckas få mig så glad

som ett nyss utsprunget smultronblad

att följa dina tankar som vandrar in

under klänningen min

parkerar sig med ett fnitter i hjärtat

din humor gör mig helt matt

den gåvan en obetalbar skatt

 att två själar kan kommunicera

på samma sätt

det känns bara så helt rätt

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2019-06-29 08:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ler varje gång kram
2022-10-09

  morgonstjärna VIP
den var bra läsa då man behöver den
2021-02-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP