Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realitets-Dikt

Tillåt mig att ifrågasätta
vad som kallas att göra det rätta
man skall alltid nöja sig med vad man har
även om man inte har någonting kvar

Under sekler har människan gått ut i strid
aldrig låtit de oskyldiga leva i frid
se på barnen i öster och barnen i väst
vem är det som bestämmer vem som skall ha det bäst?

Om en Gud finns är han nog ganska uppgiven
tycker nog att människan är rätt efterbliven
för sprungen ut ur Guds någ och nöd
tror vissa människor ändå mer på död

Sanna ord blir färre och färre
världens situation bara värre och värre
skall man ändå stå ut ett tag
och orka leva en annan dag?




Fri vers av Enygma
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-06-26 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enygma