Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ska räddas

Den här marken
vattendrag och
renrakade fält
Höensilag, enorma marshmallows
jag kan känna solen på plasten
Tre kulor glass, allting smälter

Den här marken
Regnet som piskar den grå stranden
och uppspolade maneter
faller sönder

Flicka i fart med livräddningsförsök
maneterna som krossas mot vattenytan
alla ska räddas
trots att de flesta redan är döda

Ett paraply
och en blöt picknickfilt
och tre osvarade, men lästa sms

hon sträcker sig efter en brännmanet
alla ska räddas
trots att de flesta redan är döda




Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-29 09:29



Bookmark and Share


  Svart svan
Bra sammanfattning om den feminina principens lott i livet där...alla ska räddas...
2020-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Qadira