Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrår

Öppna bottenventilerna
inta undervattensläge, periskopdjup.
Skär genom stormen på ytan
som en kniv genom kaka.
Sjunk nedåt i det sugande djupet
i tålmodig tystnad.
Vänta bland bottenlevande varelser
och viskande skuggor.
Vänta tills ljuset svartnar.
Då ser du dina mörkaste vrår
och de väsen som trummar din takt.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-29 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP