Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser

Morgondimman drar sig lätt bugade tillbaka
som aktören efter en föreställning.

Ingen ridå går ner utan en stigande sol intar estraden
nyvaken och förundrad ser jag en ny dag gry.




Fri vers av Johan Strömstedt
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-29 10:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om den nya dagens morgon!
2019-07-12

    Peter Söderqvist
En vacker skildrimg av sommarnattens slut.
2019-06-30

  Gunnar Hilén VIP
Åååå !
2019-06-29

  Niliboy
Mycket fint!
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt