Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bortglömda baletten

Den bortglömda baletten
där vi en gång dansade

Jag förde dig
Du förde mig

nej

Musiken förde oss

Och genom dolda emotioner
fann jag alla världens tulpaner
I ditt hår

//

En bortglömd balett
vilar nu under löven

som tappat balansen
genom storm

Men

en del av tulpanerna
doftar än.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 222 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-06-29 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är på Operan just nu och ser vad Du beskriver. Med tempo, med takt, med förfining.
2019-07-01

  morgonstjärna VIP
fint
2019-06-29

  Rodin
Hela dikten har rytmen av en dans; en mycket vacker sådan.
2019-06-29

  danne //
Jag gillar när blommorna dansar
den dansar en egen still när
vinden våldsamt leker med
sin sträva kavaljer hand
den skapar även musik denna
vind som förför...

fint skrivet
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni