Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag nu nu

Närvaropresens gör att smärtan gör ont
Nu
Det är fest och jag har bjudit in mig




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-29 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Festligt med nu-processen!
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP