Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små saker

den här tiden på året
tillbringar jag mycket tid på min stuga

här brukar jag inte göra så mycket
om jag inte måste –

läsa, skriva dikter, lyssna på musik,
promenera eller annars bara vara ute i naturen,

odla lite grönsaker, rabarber och svarta vinbär,
grilla, fiska, bada bastu, gosa med min katt...

små saker som inte är mycket att skriva om –
kanske just därför är de nånting att skriva om?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-30 18:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Njut av livet
så länge det varar
2019-07-01

  Ulf Carlsson VIP
Just därför!
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP