Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wild words

Around the person
that suppose to be me
wild words
are running free
'Seems so hard
to catch them
on my empty paper




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-29 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP