Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så många ord klokuggla <3



Som ryms inom mig
så många andetag
för din skull
bortkastade utan dina

Skör som en fjärilsvinge
svävar du genom rymden
du landar i min själ
förlåt mig gjorde dig ledsen
visste inte om bakgrunden
Du gick in i en depression, jag lärde mig
ångestens språk
barfotavandringen Golgata
avgrundsluften vid golvet, hålet i rymden
dygnet jämt, ständigt
drömmarna över kudden
orOn du aldrig blir hel igen

Förstår inte människor som medvetet
trampar på en endaste utsatt sedan förr.
så såren slår upp djupare. vad r det ?
inte är det Jesus


..
en x.vän den första blocken 2014 skrev märkligheter sommaren 2016 - min röst hörd av dig insåg då första hur sjuk du var .. orOsmolnen växte till berg och sedan ändrade de färg

Visste inte människor gör vad som helst. för att sopa sanningen under mattan





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-29 17:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fruktansvärt är bara förnamnet. och att sälja ut människor..inget jag förstod då men numera då går det bättre hantera.
kram
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP