Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mostrar och kusiner och fylla


jag var överviktig redan som barn
mina kusiner hade inget till övers för mig
vissa mobbade mig

det var en pina när familjen träffade släkten
vi åkte tåg till stockholm från södertälje
där alla mina mostrar bodde med sina familjer
alltid samma visa
jag fick roa mig själv
medan de vuxna drack grogg
och moster ingeborg lagade mat
hon var bäst på det
kusinerna såg jag inte röken av
alla rökte inne
de vuxna alltså

min mor och far var måttliga med drickat
men min far tålde inte mycket alls
han blev alltid illamående och spydde
min kära mor blev förbannad

ännu argare blev hon på centralen
när vi skulle åka hem
då försvann pappa till restaurangen där
för en sista snaps

alltid samma visa
jag trött
mamma arg
ensamma på tåget hem till tokstan

pappa fanns alltid hemma när jag vaknade
lite fyllsjuk skulle jag tro
men aldrig att han var på dåligt humör

jag antar att jag brås på min far
för jag tål inte heller alkohol
vilket är himla bra
för att spy är inget man strävar efter

min övervikt har kommit och gått
många många gånger
idag är jag inte överviktig mer än några kilon
kan behövas när man blir äldre

mina kusiner har jag ingen kontakt med
jag hoppas dom är tjocka och feta










Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-29 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP