Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattvandrare

 

När jag vaknar

och hör att du tassar över mitt golv

då vet jag att du mår bra

då somnar jag om

 med din kudde under min arm

 

Kram klokuggla <3

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-06-29 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP