Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

osäker vandrar jag genom livet
vem jag är
vem jag vill vara
vem jag borde vara

men du

är det enda jag alltid kommer vara säker på.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-06-29 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP