Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt har ett eko inget sker utan en mot reaktion.


Ringar på vattnet

Benga bröder döden möter tidigt i livet sorgen är nu skriven, fakta baserad inte längre fiktiv nej en naken sanning grundad av en drabbning, krutet brändes skottet flög genom kropp som instant dropp livet bort i ett 2 sekunders förlopp.
Tabben flamman grabben mamman sörjande hjärta brister klarar ej trycket av förlusten av hennes lilla prins, efter denna dagen bara tomhet finns där kvar resten av livet lida aldrig mer syna de fina runt omkring oss förlusten tog bort lusten livet tappat sin mening finns bara önskan av evig sömn kvar slippa tänka känna fundera planera nästa steg mot nån form av klarhet trots att alla runt omkring inklusive hon själv vet de kommer aldrig att ske.
Även hon dog sorgen av hennes son tog livet av denna sörjande mor ringarna på vattnet är nu skapat negativiteten född sprider sig genom familjen som den va cancer alkohol depressioner piller självmord efter ett vad aina kallar för mord men grabbarna där ute kallar mod.
Därför alltid tänka efter varje steg har konsekvenser i långa led spår ens agerande lämnar efter svårt att radera kommer alltid finnas en tragedi dör aldrig den för alltid kommer att leva. Så tänk efter på vad du lämnar till dom som kommer näst för vad vi skapar nu får dom betala för då.




Fri vers (Fri form) av Stonedout2
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-30 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stonedout2
Stonedout2