Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De inre som skrämmer och bedövar på samma gång.


Mörk sanning

Motbjudande påstridande alltid drivna till att svika försöker glida in skapa stim special trix för att göra en blind, silvertungan den är vässad pratar på så man får fix idé att de dom säger stämmer. Man går på att en sån människa skulle vilja ditt bästa men egentligen dom konstant dig testar vilka svagheter du har hur mycket skit du pallar ta.
Planen är enkel divide and conquer fucking sanning dom lever på problemen som skapas av scenen denna skådespelare iscensatt med full illvilja att mellan vänner de ska skapas friktion enklare att överta någon annans tron så sjukt beteende många som lever så tyvärr akta rygg håll koll på vän jag svär.
Nätet måste vara tätt för att sila ut dom som inte känns rätt dessa tider annorlunda inte likt sig som de va förr nej folk mer ärliga brösta sina ord nu är det fabel efter fabel för att kunna passa in smyga sig bakifrån sen när dom väl slår till sanningen blir rå, vänskap sägs upp ibland kan det sluta i katastrof en gammal vän som aldrig hittar hem igen de värsta man kan tänka sig den sorgen börjar förtära en jag svär min vän det är sanningen tänker tillbaka på gammla tider fan vad de svider bränner, spriten dämpa men min personlighet vart milt sagt vild. Inget bra kom ut av de så slutade kvickt innan skada sker.
Dogerna blir allt vanligare måste ha kemikalie för att kunna må bra 1 dag i taget, skevt men sant. Inget är falskt bara fakta de är det som är fucked up.




Fri vers (Fri form) av Stonedout2
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-30 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stonedout2
Stonedout2