Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


färd

 

 

fram...

rakt i tid

 

ut över bron

passerar tankar kring

det stilla, vackra

 

med motor, långt där borta

som en obestämbar kanalbåt

fasttorkad

 

inom ramarna

 

är just nu att vara 

i ljuset av sommar;

att minnas

 

 

*

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-30 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP