Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntat resultat

Lika infallsvinklar
Ger samma
resultat

Ta en annan ingång
För att få en annan
start

En förändring
blir det aldrig
då du öppnar
samma port

Och den leder till
samma utgång

Som den alltid gjort

Att lika föder lika
kanske säger någonting

Om vikten av förändring
när du alltid går i samma spår

Och aldrig tycks fatta varför
du ingen förändring får










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-30 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP