Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nietzsche


Vad är det för fel med den här världen?


När jag går in för att handla
ett par vita sneakers på Stadium.


Iklädd en Nietzsche T-shirt.


Stirrar folk på mig som om jag vore en utomjording!


Vad är det för fel med den här världen?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2019-06-30 13:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nietzsche är en man vars idéer jag HELT tar avstånd från. DÄREMOT anser jag att det står var och en fritt att ha vilken t-shirt man vill.
Vänta bara tills jag får tag på en med Stalin på!
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP