Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samtal på socialkontoret


Osorterad oro

Du tömmer på mitt skrivbord
din säck med osorterad oro:
osmälta matrester
rötslam
spybollar
men även en och annan
milt glimmande pärla.

Jag sväljer allt
men putsar din pärla
och lämnar den tillbaka
nu synligare
och mer strålande.




Fri vers (Fri form) av Lena Staaf VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-30 13:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
En bra och tänkvärd dikt.
2021-09-30

  morgonstjärna VIP
känslan av att svälja det bittra som samlats under årens dagar och bland sanden fina ett korn som lyser

otäckt bra metafor
själv hade jag inte punktat

men sista stycket stort



2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP