Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

casting

 

vem skriver du för

gapande höjder kan inte dölja tomheten

de klassberövade plockar dig på all fjäderdräkt

stilettklackar

 

masterclass i modern rollcasting

jag dricker mig full

jag dricker mig fri




Fri vers av cilax VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-30 14:11



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
.. och inledning. Sant att man kan nog inte skriva sig fri från tomhet.
2021-02-12

  J P VIP
Briljanta sista rader!
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt