Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om en vänskap.


GNISTRAR TILL

det gnistrar till

men stunderna är korta

en gnista flyktig som mitt juni är

när gnistan falnat kommer jag till korta

och laddar rasande min själs gevär

jag fyrar av och ångrar sen det sagda

de sår jag tillfogat med vapenmakt

tyst som en grav när alla kort är lagda

och kylan härskar bortom ton och takt

 

ibland får hjärtat inte lov att råda

där glimmar guld som skymtar fram ibland

om det blir outhärdligt för oss båda

har mörkret släckt vår ursprungliga brand

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/6 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-06-30 14:50



Bookmark and Share


  objekt3
ett hjärta är alltid ...
2019-07-06

  KattenKin VIP
Man får bita sig i tungan ibland om man värderar vänskapen. Min väninna sedan 35 år tillbaka förlorade jag en blöt nyårsafton för några år sedan just precis för att jag inte lyckades med det. Sorgligt men sant. Och ibland får man inget gehör på ett eftersläntrande förlåt.
2019-07-06

    Lars J
Bra fångat och får mig att tänka på ”tala är silver och tiga är guld” baksidan med det skrivna ordet är att det ör svårt att ångra.
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP