Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lisen R.I.P

 

Nu är hon borta
åkt en sista färd
hundliven korta
i fyrfotas värld

Lisen var en vän
trofast och vakt
vill se tiken igen
av leverne intakt

saknad ofantligt
utav oss allihopa
numer vi andligt
på henne få ropa




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-30 21:21



Bookmark and Share


  Loppan på Gotland
Fina fina Lisen :) och fina ord och text av fina Ni :)
2020-07-29

  Fulbergarn
Fin hund, beklagar!
2019-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Beklagar detta.
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP