Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landsväg i solnedgång

 

Rosa skimmer

under molnbergens toppar

lampor tänds i fjärran

det är solnedgång

i fjärran hörs ljudet av en kvällstrött

fågelsång

 

svala dimman breder ut sitt hår

över heden

 

fullmånen stiger under stjärnornas vimmel

allt andas tystnad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-30 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP