Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


718. "OH MY HEAVENS!"

"WHAT IN THE WORLD IS THAT..."

av eldboll över huvudet
skakas av Universums
dubbel slag

sedvanligt eller inte

blixten "OH MY HEAVENS!"
störtar sig ner...

den blå himlen brinner i
Solfläckar med åskvallmohettan...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-30 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP