Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld



lysten
lysten
glädjen
den djupa flamman i din blick

låter du mig
falla in
i dig

du för
jag följer
vi älskar rörelsen tillsammans
musiken sången
håller oss
fast
i sig
glädjen dansen sommarens
livsfrustande grönska
omkring oss
som
att vi är del
av naturens fulla
håvor

eldfamn himmelstjus
starka ben och stegens böljor

famntagen





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-30 22:36



Bookmark and Share


  danne //
Fin å lågmäld
ger trygg känsla
värme som räddar
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP