Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krypigt ensam


det är inge kul
å vara
fästing
det är inge kul
å vara sugen
på dig

ditt blod

så ledsamt
å vara
avskydd
och
flera gånger
vaccinerad mot




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-30 22:46



Bookmark and Share


  danne //
Kan människor vara som en fästing?
jo energi tjyvar som kvikt inväntar lägget
stunden
ögonblicket..
Vet inte men vi glömmer bort själva ibland vad vi varit med om ibland.
Tanken för en in även på glädjen , hur den kan bli överaktiv ... som en fästing..
tja tankar är skumma ibland när de sköljer över en utan ens man vill
så infinner sig dom där ...
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP