Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick av skam

Frusna ögonblick av skam

Som fyller mig när andra borde inse

Jag är samma person som innan

För skammen borde fylla den som låter 

Fördomarna få styra deras sätt att se på

Världen och dess invånare

Men någonstans har jag slutat förvånas

Över att okunskap och rädsla styr mer

Än längtan efter att få lära känna någon ny

Så här står jag nu i ögonblicket

Så skamsen över att inte få vara den jag är

När oviljan att fråga ger dumma svar

Ett ögonblick en evighet i livet 

Som vi alla lever här




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-30 23:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vemodig text om att vilja vara som man är, men känna ett motstånd från omgivningen!
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP