Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag? Vem är du?

Svårt och skrämmande
är det att visa
oss för varandra
Visa oss hur vi egentligen
är

Risken finns att vi får
en bock i kanten
och helt enkelt blir
avpolletterade

Då står vi där
med rumpan bar
och samtidigt har tappat
ansiktet

Hur kul är det?

Vi får ta på oss
vår poker-mask
och spela vår roll

Hur kul är det?




Fri vers av Betzy
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-01 00:16



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Alla borde veta
inte efter annan
roll leta, det är ju
så att den de har
är bäst och enklast
så om de bara den
på sig tar...
Så mycket energi
de då spar och har!



2019-07-01

    ej medlem längre
Jättefin dikt! Och inte bara spela en roll utan flera, brukar tänka att jag är tio personer och ingen av dem är jag fullt ut!

2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Betzy