Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

autodidakt

ful som självförsvarsteknik känns som någonting
att hålla fast vid som om trots navigerar manliga
blickar från att penetrera våra kläder haha skoja
jag som hade gjort upp med gud och dig och rivit
resterna av mina luftslott begått en h. martinson
på romantikern för att reformera och visa henne
ett miljövänligt och tidseffektivt sätt att diska på




Fri vers (Modernistisk dikt) av Systertusen
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-02 15:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har försökt att sälja tvättmedel till Björn Gillbergs fru.

2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen