Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


var inte ledsen



älskade spegel
jag finns här i stunden
när du ledsen är
du är fantastisk
se fjärilarna har fötts ur sina puppor
som fjun steg de mot skyn
öppna när de knackar på rutan din
själva solen stiger då in

Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2019-07-01 00:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm rasande plötsligt tändes ett ljus. slugt kan inte ta bort hennes kommentar när hon ansträngt sig. förstår hon inte skriver alltför trött. plötsligt tändes ett ljus.
2021-11-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP