Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla kram <3


tid färdas liksom kometer



molnen flyter som skepp över havet
vitt skum vid bogen
solen målar grannens hus gyllengult
strax därpå skugga
tiden färdas
över rymdens brusande hav

Ser tiden andas varje dag
du och jag
svävandes över vågens böljestänk

Drick ditt kaffe
lutad mot en solvägg

samla minnen till tiden då korpen flyger genom solen

Kram <3







Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-01 09:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra fångat med andra ord
2019-07-01

  BenGust VIP
Vi surfar omärkligt på våg av tid, medan
vi insuper rymd. Från stund till annan har vi glömt tiden och den rusar bort likt en komet i andra banor.
Dessa stunder är bäst.
Så uppfattar jag...
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP