Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönster i mönster (upptäckarglädje)


Att få syn på mönster
där gråskalan
också rymmer
färgen röd

Att få syn på former
och tecken
Som säger dig något
om sambandet
mellan sökandet
och upptäckarglädjen

Att få syn på mönster
i gråskalan
Som också rymmer
färgen röd




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-01 10:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att det finns mycket att upptäcka i det gråa!
2019-07-01

    Sefarge VIP
Klokklurigt skriftat!
Gråheten bär på
sin egen färg
Inuti och det
är ej så lätt
att det
kunna
ana.

2019-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja när ögat
vaknar till
och upp och
ser det som
innan inte gått
att se då kan ju
under sen ske...
2019-07-01

    Lars Gullberg
Ja, att upptäcka och se detaljer.
därman oftast inte uppmärksammar de små tingen om man inte stannar upp och börjar se sej omkring.


2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP