Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgearbete



Sorgens förlösande tårar

föll som skimrande pärlor

i livets glädjebägare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2019-07-01 11:05



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så berörande och klokt skrivet
2019-07-11

  Ezmeralda VIP
Så blandas sorg och glädje.
Livet är förunderligt.
Ibland är vi starka ibland så ömhudade.
2019-07-09

    ej medlem längre
Som ringar på vattnet
Den berör mig djupt din dikt.
2019-07-07

  DominiQueen
Med få ord, en ljuvligt gestaltad paradox och livsvisdom...
2019-07-05

  lila fjäderblomman VIP
så sant -så sant.
2019-07-03

  Eva Helene VIP
Få rader med mycket innehåll och god tröst. Fint!
2019-07-03

  Peter G VIP
Sorg och glädje finns så nära vartannat! Fint i tanke och ord!
2019-07-03

  Ninananonia VIP
Berörande arbete
2019-07-02

  M.Eta
Sorgligt men fint! Kram
2019-07-02

  StinaJ VIP
Vacker och vemodig dikt.
2019-07-02

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och innerliga bilder om hur
en förlöst sorg kan ge livsglädjen
åter.
2019-07-01

  limerick
Inte visste jag att sorg kan beskrivas så vackert.
2019-07-01

  MALVAA VIP
ingen känner glädje innan man fick smak av sorgen
2019-07-01

  Niliboy
Vi är nog många!
2019-07-01

  Rise Little One
Livets två sidor som vi människor måste gå igenom.
2019-07-01

  Blomma-Stjärna VIP
ja, låt tårarna flöda ned i livets flod - du skriver om kärlek och sorg så det känns i hjärtat mitt! Kram!
2019-07-01

  Öknens Ros VIP
Gråten förlöser känslor och hjälper i sorgearbetet.
2019-07-01

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
Kramar
2019-07-01

    Lars Gullberg
Ja, de bor ju vägg i vägg. Glädjen och sorgen. det är egentligen livet självt.

Att tro. Att finna mening i det svåra och obegripliga, är kärlek för mig, att vara människa på livets villkor. Fint Maritha

Dina dikter är fantastiska
/kram
2019-07-01

  KattenKin VIP
Ja, man kan inte väja för sorgen, det är inget liv. Det är ett självbedrägeri som tar själen som gisslan.
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP