Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trångt ombord


Jordeskeppet
drar iväg

Med alltför många
passagerare

Drar iväg
uti det okända

Var är skepparen
kan man undra




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-01 14:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Eftersom det är 'semestertider' i juli, får en väl anta att en Berra, tillbringar sin tid på annan ort. Exempelvis i Canberra... där ölet sägs vara mildare än vädret och skogsbränderna.
2019-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Verkar vara
en villervalla
världen över
vad vi behöver
är så klart en helt
annan manöver..

2019-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-07-01

  danne //
många möten kan tänkas uppstå
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST