Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad

på maskeradbalen
var det speglar i salen

men vi kände inte igen oss

den blinde mannen
spelade harpa
och kände oss alla

varje sträng
varje ton
hade ett namn

vi famlade
vi svamlade
vi ramlade

och den blinde mannen
log en ton




Fri vers av nu 1.0
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-01 14:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver skitbra!
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0