Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i skydd av regnet ser inge dina tårar som sakta rinner ner för din kind.


Regnet faller ner



Sitter på en stubbe som en gubbe
ovanför sitter en gran liten nyfunnen
vän

Jag försöker teckna av hon/honom
men dagen till ära bjuder på fler
överraskningar

blöt blir jag min nyfunna vän flyr
till trygghet under granris
blöt jag är

mitt block lika så
inombords känns dock allt bra
som en rening

lite glad kanske :)




Prosa av danne //
Läst 279 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-07-01 14:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är gullig i ord och bild faktiskt, eller charmig är nog mera exakt :)
2019-07-04

  Respons VIP
Ödmjuk i betraktande och inställning.
2019-07-03

  Roger VIP
Uppmuntrande!
Gillar den
2019-07-03

  Bibbi VIP
Störtskön!
2019-07-02

    Lena Staaf VIP
Och i liten liten text ovanför dikten (lätt att missa) : Dina tårar. Betydelsefulla ord.
2019-07-01

  MALVAA VIP
var glad för att livet gömmer för många ljusa överraskning
fin metafor
2019-07-01

    ej medlem längre
Lite småcharmigt berättat, ser ut som en liten koltrast unge..
2019-07-01

  Öknens Ros VIP
Den stunden med fågeln kanske var värd de droppar som föll. Fint målad fågel.
2019-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturens positiva inverkan!
2019-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Man skulle ju bara
vilja köpa den
ja bilden den!
2019-07-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
D enna sköna rara vän
A bsolut har jag ju på känn
N u har den lyfts upp
N ärmre oss så´n fin kupp
E ller hur även prytts upp ju den!
******************************
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //