Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-777

Godmorgon lilla vän!
Solensstrålar smyger sig in genom fönsterutorna,
de små, dammigt oskyldiga,
kärleksfullt ospräckta ler de,
reflexterar mot trädkronorna,
som så svagt andas,
hopp.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-01 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann