Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Farväl - Adjö

Sommarvind mot trasigakinder,
mjuka tårar mot trasiga kinder,
som du trodde var hela,
( och)
någon har bomull,
bakom naglarna,

tårar
från
blå
ögon

Min skjorta är blöt av dina tårar,
jag vill egentligen inte dö,
den tanken,
faller sig,
( " bara" ) nästan alltid automatiskt på retur,
som en stämpel,
bakom mitt pannben.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-01 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann